Özel Günlerin Aranan Yüzü

Özel Günlerin Aranan Yüzü

Özel günlerinizi daha güzel kılan koleksiyonlarımızla hayatın her alanındayız.

Sevgilinize bir hediye seçmek sizin için ne kadar zor ise bu hediyeyi paketlemek ve özel bir görünüm kazandırmak da bir o kadar zordur. Modern Seri ürünlerimizi tercih ederek hediyenizi ve anınızı daha özel bir hale getirebilirsiniz.

Babalar gününde babanıza aldığınız hediyeyi  Klasik Seri ile hazırlanmış bir hediye paketiyle sunarak şık bir mutluluğun kapısını babanız için aralayabilirsiniz.

Ya da çiçek annelerimiz için anneler gününde  Floral Seri ürünlerle hazırlayacağınız bir hediye kutusu annenizin gülümsemesini iki katına çıkarabilir.

En yakın arkadaşınızın doğum günü mü yaklaşıyor yoksa? Endişelenmeyin,  Minimal Seri ürünlerimiz ise bunun için biçilmiş kaftan. Belki de kadınlar gününde kadın müşterilerinize satın aldıkları ürünleri daha özenli paketleyip göndermek isteyebilirsiniz.

Tabii konseptler duruma göre değişebilir. Normalde oldukça yüksek adetlerle satışa sunulan ambalaj ürünleri  AkalBatu farkı ile az adetlerle sizlerle.

İhtiyacınıza yönelik adetlerle satın alabileceğiniz kreatif koleksiyonların yanı sıra, gardırobunuzdaki düzene eşlik eden askı grubunu da web sitemizde bulabilirsiniz.